Weigering Felix Francis 2018

Vermijden van en Crawlspaces schimmel weigering felix francis 
Schimmel is een zeer gemeenschappelijk kelder en crawlspaces probleem vooral omdat het presenteert een werkelijke uitdaging bij het beheersen van kwaliteit van de lucht . Kelders en crawlspaces zijn is meestal vochtige en in veel gevallen gebruiken als een opslagruimte, bieden maximale groei voorwaarden mallen. Er zijn twee belangrijke elementen voor kelders en crawlspaces schimmel vermijden:

1. Vochtigheid behandeling niveaus

Bol | Spervuur (Ebook) Epub Met Digitaal Watermerk, Dick Francis  Weigering Felix Francis 2018

Bol | Spervuur (Ebook) Epub Met Digitaal Watermerk, Dick Francis Weigering Felix Francis 2018 by s.s-bol.com

De eerste stap om schimmel preventie is succesvol controle humidness niveaus. Beginnen met vochtigheid niveaus en de opsporing van vrijwel elke ongebruikelijke bloeddrukmetingen. Metingen elke drie maanden voor het bijhouden van vrijwel elke wijzigingen die kan optreden als de weer wijzigingen. Als humidness niveaus lezingen zijn hoger dan 45 procent, uw kelder dreigt te lijden schimmel dus u moet actie ondernemen te pikt en oplossen vochtigheid te verminderen vochtigheid niveaus. Regelmatig onderzoeken uw kelder voor normaal water schade die genereren duidelijk of verborgen vocht bronnen. Wet snel om vast te stellen uitdagingen zoals lekken of positie water. Anders controle vochtigheid is laat lucht circulatie. Hoewel het kan worden moeilijk te genereren luchtstroom in de kelders of kruipruimte is het belangrijk. Je bent in staat om verbeteren luchtstroom doordat u kelder schoon en begin de kelder deur af en toe en verlaten een fan joggen voor een paar uren. Overwegen aanbrengend een luchtontvochtiger in de kelder om lucht vocht vooral tijdens mooi maanden. Als u detecteren elke barsten in de muren of misschien vloer, zegel hen direct weigering felix francis .

2. Slimme opslag

Bol | Weigering, Felix Francis | 9789021400587 | Boeken  Weigering Felix Francis 2018

Bol | Weigering, Felix Francis | 9789021400587 | Boeken Weigering Felix Francis 2018 by s.s-bol.com

In het geval dat u organiseren uw kelder en crawlspaces u een ander stap richting schimmel uitroeiing. Probeer te voorkomen dat opslaan papers, kleding, in de kelder en crawlspaces omdat deze soorten materialen werkt zeer goed als voeding voor mallen zodat het verspreid zelfs sneller als humidness niveaus ga boven 50 procent. In het geval dat u moet winkel deze componenten in uw beneden kamer of kruipruimte, doe je best te minimaliseren de hoeveelheid deze soorten opgeslagen levert en weggooien als vreselijk beschadigd. Bovendien als u moet slaan deze soorten van materialen binnen de kelder of crawlspace, zorg ervoor dat u plaats ze goed. Juiste positionering betekent dat is het raadzaam om slaan hen weg van buitenste muren, als dat is waar vocht is waarschijnlijk voor beginnen. Voor dezelfde doel, verhogen deze soorten van opgeslagen levert van de vloeren en plaats deze mensen op een staan of een verhoogde oppervlak. Onder geen beding slaan brandhout in de kelders of crawlspace want het is overwegend voor brandhout tot meer kans om te beschimmeld geworden binnen uren van de kleine vochtigheid bedragen verhogen. Eenmaal brandhout verandert in beschimmeld, het genereert lucht schimmel sporen die kunnen ruïne uw binnen luchtkwaliteit en misschien penetreren de HVAC systeem en besmetten uw huis door reizen gedurende uw leidingen.

Bol | Bloedlijn (Ebook) Epub Met Digital Watermerk, Felix  Weigering Felix Francis 2018

Bol | Bloedlijn (Ebook) Epub Met Digital Watermerk, Felix Weigering Felix Francis 2018 by s.s-bol.com

Voor meer informatie
Geheel gratis weigering felix francis  vindt

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *